MLL Pirkkalan paikallisyhdistys

Tervetuloa Mannerheimin lastensuojeluliiton Pirkkalan paikallisyhdistyksen sivuille. Järjestämme erilaisia tapahtumia ja tempauksia paikallisesti vapaaehtoisvoimin. Yhdistyksessämme toimii aktiivisesti mm. perhekahvila ja kirpputori. Kaikki ovat tervetulleita mukaan ideoimaan uutta ja kehittämään toimintaamme!

MLL on kaikille avoin kansalaisjärjestö,
jonka tavoitteena on lapsiystävällinen Suomi. Jäsenenä olet mukana rakentamassa Suomea, jossa lapsuutta arvostetaan ja lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Mannerheimin Lastensuojeluliitto viettää vuonna 2020 100-vuotisjuhlaansa! Tule sinäkin mukaan jatkamaan tätä 100 vuotta sitten alkanutta työtä. Näin lasten seuraavatkin 100 vuotta on turvattu. Halu auttaa on kaiken lähtökohta. Siksi jokaisen toimintaan osallistuvan oma osa on tässä kokonaisuudessa mittaamattoman arvokas.

Yhdistyksessämme tapahtuu: