Jäsenyys

Voit liittyä jäseneksi MLL:n keskusjärjestön kotisivujen kautta tai soittamalla valtakunnalliseen numeroon 09-3481 1540. Uuden osoitteen, puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen sekä nimenmuutoksen voit ilmoittaa muutokset jäsentietoihin -lomakkeella.

Varsinainen jäsenmaksu vuonna 2018 on 25 euroa. Kannatusjäsenmaksu on 120 euroa, jolloin kannatusjäsen voi olla yksityinen henkilö tai yhteisö. Ainaisjäsenmaksu on kymmenen kertaa jäsenmaksu eli 250 euroa.

Jäsenenä saat Mannerheimin lastensuojeluliiton Lapsemme-lehden sekä halutessasi jäsenkirjeen Pirkkalan paikallisyhdistykseltä.

Jäsenille lähetetään vuosittain jäsenkortti, jonka mukana saat luettelon muista jäseneduista. Valtakunnalliset jäsenedut löytyvät myös Lapsemme-lehdestä sekä MLL:n verkkosivuilta.

Jäsenenä saat alennusta Pirkkalan yhdistyksen järjestämistä retkistä ja muusta toiminnasta.