MLL:n vanhempainnetissä chat sekä puhelinneuvontaa

26.8.2019

Vanhempana ja kasvattajana kokee usein ristiriitaisia tunteita. Lapsen kasvun ja kehittymisen seuraaminen tuottaa ennen kokematonta iloa, mutta herättää myös kysymyksiä, joihin ei itse löydä vastausta ja tunteita, jotka haluaa jakaa luottamuksellisesti.

Vanhempainnetin kautta voit ottaa nimettömänä yhteyttä puhelimitse, chattaamalla tai kirjoittamalla nettikirjeen. Vanhempainnetin palvelut löytyvät https://www.mll.fi/vanhemmille/toiminta-lapsiperheille/vanhempainpuhelin/

Vanhempainnetissä päivystää chat maanantaisin ja tiistaisin klo 10–13. Ajanvarauschatista voi varata tunnin keskusteluajan MLL:n ammattilaiselle. Chat on nimetön ja luottamuksellinen.

Vanhempainpuhelimessa voit puhua mistä tahansa vanhemmuuteen liittyvästä asiasta. Kanssasi keskustelee MLL:n kouluttama päivystäjä. Maksuttoman vanhempainpuhelimen numero on 0800 92277. Puheluusi vastataan: maanantaisin klo 10–13 ja 17–20, tiistaisin klo 10–13 ja 17–20, keskiviikkoisin klo 10–13 ja torstaisin klo 14–20. Kaikki yhteydenotot ovat luottamuksellisia, puheluita ei nauhoiteta eikä henkilöllisyyttäsi pystytä selvittämään.