Liikuntaleikkikoulu 3-4v. lapset ja aikuiset

Syksyllä 2022 Lapsi-vanhempi-liikkari Kurikankulman koululla tiistaisin klo 18.15-19. (ensimmäinen kerta 6.9.)

Ilmoittautuminen ryhmään alla olevalla lomakkeella.

Hinnat 45€/pari MLL Pirkkalan paikallisyhdityksen jäsenille, muille 55€/pari syyskaudelta.

Lapsi-vanhempi -liikkarissa ollaan ja toimitaan oman vanhemman tai muun tutun aikuisen kanssa. Vanhemman tehtävänä on olla mukana ja läsnä, näyttää lapselle mallia, sekä olla tukena ja kannustajana. Vanhemmat ovat siis aktiivisesti mukana touhussa.

Liikuntaleikkikoulu tarjoaa lapsille monipuolista toimintaa motorisen kehityksen eri osa-alueet huomioiden (esim. kävely, juoksu, tasapaino, hyppääminen jne.) unohtamatta onnistumisen iloa ja liikunnan riemua! Ryhmät kokoontuvat liikuntasaleissa, joihon sopiva vaatetus on esim. t-paita ja shortsit. Talvella salin lattia on melko kylmä joten jarrusukkia tai kerhotossuja voi käyttää (tavalliset sukat ovat liian liukkaat), ei kuitenkaan sisäpelikenkiä. Erikseen ilmoitetuilla ulkotunneilla on tarpeen sään mukainen varustus.

Ryhmät vaihtelevat vuosittain vapaaehtoisohjaajien ja saatujen salivuorojen mukaan.

MLL:n liikuntaryhmissä lapset ovat vakuutettuja.

Ilmoittautuminen 3-4 v. liikkariin

Jäsenyys *