MLL Pirkkalan paikallisyhdistys järjestää jäsenperheilleen liikunnallisen päivän HopLopissa 1.10.2022

MISSÄ

Tapahtuma järjestetään Pirkkalan HopLopissa (Saapastie 2, 33950 Pirkkala) lauantaina 1.10.2022 klo 9

Kulku HopLop-sisäleikkipuistoon kauppakeskus Veskan ison parkkipaikan puolelta. Paikalle tulee saapua klo 9-9.15 ja ilmoittautua MLL:n edustajalle.

Pysäköintipaikalla tulee laittaa kiekko, huomioi maksimipysäköintiaika.

MUKAAN

Ota mukaan soveltuvat vaatteet. Huomioithan, että HopLopissa on oma kahvio, jossa on myynnissä makeaa että suolaista syötävää sekä juotavaa. Vauvanruoan voi tuoda mukanaan ja lämmittää kahvilassa ja halutessaan mukaan voi ottaa oman vesipullon, mutta muutoin tulee ostaa ja nauttia kahvilan antimia.

HINTA

Osallistuminen on maksuton, mutta vaatii MLL Pirkkalan voimassaolevan aikuisjäsenyyden sekä ilmoittautumisen. Voit ilmoittaa 2 lasta / jäsenperhe, mutta ilmoita lapset omilla lomakkeillaan.  Alle 2-vuotiaita lapsia ei tarvitse ilmoittaa, sillä HopLop on heille maksuton. 24 ensin ilmoittautunutta lasta mahtuu mukaan. Jäsenyys tarkastetaan ilmoittautumisen yhteydessä joten huolehdi, että jäsennumero on lomakkeella oikein.

Jäsennumeron löydät jäsenkortista, Lapsemme-lehden takakannesta tai Oma MLL -palvelusta https://mll.crmieportal.com/login.

Huomaathan, että HopLopissa lapset ovat vanhempiensa vastuulla ja vanhemman pitää olla paikalla koko ajan. Yhdistyksellä on kuitenkin vakuutus vahinkojen varalle.

Ilmoittautua voi alle avautuvalla lomakkeella 9.9.2022 alkaen. Huomioithan, että HopLop on normaalisti auki tapahtuman ajan.

Ilmoittaudu mukaan:

Jäsenyys *