Kiviniityn kotieläinpuiston jäsenetu kesällä 2022

MLL Pirkkala tarjoaa yhteistyössä Kiviniityn kotieläinpuiston kanssa jäsenilleen sisäänpääsyn  puistoon hintaan 8€/henkilö (alle 90cm pitkät lapset ilmaiseksi). Edun saat käyttöösi näyttämällä lipunmyynnissä mobiilikorttisi. Etu on voimassa vain aikuisjäsenen kortilla. Etu on perhekohtainen, yhden aikuisjäsenen kortilla alennuksen saa perheen kahdelle aikuiselle ja oman perheen lapsille.

Etu on voimassa maanantaista 13.6. alkaen ja sen voi käyttää 100 ensimmäistä Kiviniityssä vierailevaa. Varauduthan maksamaan myös täyden hinnan, mikäli paikat ehtivät täyttyä.  (Norm.lipun hinta 14€/henkilö)

Kiviniityn kotieläinpuisto on auki viikonloppuisin syksyllä. Tarkastathan ajankohtaiset tiedotteet ja mahdolliset muutokset aukioloajoissa Kiviniityn kotieläinpuiston sivuilta.

"Kiviniityn Kotieläinpuisto on Sastamalassa sijaitseva elämyspuisto, joka tarjoaa eläimiin tutustumisen lisäksi lapsille ja aikuisille monenlaisia aktiviteetteja. Puisto on viihtyisä kesäretkikohde, jossa voi halutessaan viettää vaikka koko päivän. Omien eväiden valmistaminen on tehty helpoksi hyvin varustelluissa grillikatoksissa.

Puistossa on yli 30 eri eläinlajia nähtävillä. Tavallisten suomalaisten maatilan eläinten lisäksi puistossa asuu vieraampia lajeja kuten strutseja, poroja, villisikoja ja monia muita. Eläimillä on tilavat tarhat, jotka on suunniteltu niiden tarpeiden mukaan. Monet eläinlajit kuten porot, villisiat ja villasiat ovat sopeutuneet arktisiin olosuhteisiin ja asuvat vuoden ympäri ulkotarhoissa.

Eläinten lisäksi lapsille on monenlaisia aktiviteetteja esim. trampoliineja, polkuautot, leikkikenttä, taikametsä ja luontopolku.

Lipunmyynnin vierestä voit lainata vierailusi ajaksi käyttöön vetokärryt, joissa eväät ja tavarat kulkevat mukavasti mukana eläinkierroksella. Puisto sijaitsee noin 5 hehtaarin alueella ja eläinkierroksen pituus on kokonaisuudessaan lähes kilometrin. Kävelyreitti on päällystetty kivituhkalla ja mukavasti lastenrattaiden kanssa kuljettavissa."