Toiminta

Haluaisitko sinä mukaan kirpputorijärjestelyihin, omaan elämäntilanteeseesi sopivan ryhmän vetäjäksi, varainhankkijaksi tai muuten vaan vapaaehtoiseksi toimijaksi? Onko sinulla oma idea tai innostusta liikunta- tai vertaisryhmän ohjaamiseen? Tule vapaaehtoiseksi! MLL:n toiminta perustuu aktiivisiin vapaaehtoisiin, joten ota rohkeasti yhteyttä ideasi kanssa. Yhdistys tarjoaa myös koulutusta tehtäviin! Koulutustarjontaan voit tutustua MLL:n Hämeen piirin koulutussivuilla.

Lisätietoja: yhdistyksen puheenjohtajalta Mervi Urtamolta (puheenjohtaja(at)mll-pirkkala.net), liikuntakerhovastaavalta Sari Hapulilta (liikkarit(at)mll-pirkkala.net), tai vertaisryhmävastaavalta Karti Paroselta (vertais(at)mll-pirkkala.net)

Tervetuloa mukaan toimintaan oman ja muiden lapsiperheiden hyväksi!

Arvot ja tavoitteet

Yhdistyksemme edistää Pirkkalaisten lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä tasapainoisiksi ihmisiksi sekä lapsiperheiden hyvinvointia tarjoamalla vertaistukea ja luomalla osallistumismahdollisuuksia eri elämäntilanteissa.