Kirpputori

Suosittu lastentarvikekirpputori
la 21.3. klo 10-13

Huippusuosittu Pirkkalan MLL:n kirpputori tulee taas, la 21.3.2020. Paikkana S-market Pirkkalan rakennuksessa sijaitsevat liiketilat (Kenkätie 4).

Ilmoittautuminen myyjäksi 1.-2.3. tälle sivulle aukeavalla lomakkeella. Myyntipaikat jaetaan MLL Pirkkalan jäsenille ilmoittautumisjärjestyksessä, paikkoja on rajoitettu määrä.

Myyntipaikka on perhekohtainen, tarkoitettu ainoastaan yksityishenkilöille ja sen hinta on 10 € (MLL Pirkkalan jäsen). Saatua myyntipaikkaa ei voi luovuttaa eteenpäin.

Kirpputoriin liittyvät tiedustelut osoitteeseen Kirpputori.mllpirkkala@gmail.com
Facebook: MLL Pirkkalan lastentarvikekirpputori 21.3.2020

Flea market

MLL Pirkkala arranges the popular flea market for children’s products in the spring and also of the fall. From our flea market you can find everything from kids clothes to toys and sports equipments.

On this spring 2020 our flea market is located at S-Market Pirkkala building (Kenkätie 4). There is place for 50 sellers with tables and clothing racks. Registration as a seller begins 1st of March on this website. The flea market tables will be provided primarily for the members of MLL Pirkkala local association. The selling place is family-specific only and costs €10 (member of MLL Pirkkala).

If you are left without a selling place this time, welcome to shopping 23rd of March 10 am-1 pm.

Facebook: MLL Pirkkalan lastentarvikekirpputori 21.3.2020
More benefits for MLL members and information: www.mll.fi/jasenyys/jasenedut/

MLL Pirkkalan paikallisyhdistyksen aikuisjäsenet ovat etusijalla myyjiksi kirpputorille. Jäsenyys tarkistetaan jäsennumeron perusteella, joka kysytään ilmoittautuessa. Jäsennumeron on oltava tiedossa jo ennen ilmoittautumista. Sen saa mm. kysymällä MLL:n jäsenrekisteristä, jos posti on liian hidas. Jäsenpalvelu on auki muutamana päivänä viikossa. Jäsennumero löytyy jäsenkortin lisäksi mm. Lapsemme-lehden takasivulta. Muista selvittää jäsennumero ajoissa!

Suositulle kirpputorille ei ole viime vuosina jäänyt myyntipaikkoja ei-jäsenille. Mikäli haluat tukea toimintaamme ja liittyä jäseneksi, kannattaa se tehdä ajoissa sillä jäseneksi rekisteröityminen valtakunnallisen palvelun kautta kestää tovin.