Lasten liikuntaryhmät

Keväällä 2019 jatkavat lasten liikuntaryhmät:

Liikuntaleikkikoulu 3-4v. lapset ja aikuiset

Torstaisin klo 18.00-19.00 Kurikankulman koululla

Liikkarin hinta per lapsi on hinta 40e MLL:n Pirkkalan yhdistyksen jäsenille  ja 55e ei-jäsenille kevätkaudelta.

Liikuntaleikkikoulu tarjoaa lapsille monipuolista toimintaa motorisen kehityksen eri osa-alueet huomioiden (esim. kävely, juoksu, tasapaino, hyppääminen jne.) unohtamatta onnistumisen iloa ja liikunnan riemua! Ryhmät kokoontuvat liikuntasaleissa, joihon sopiva vaatetus on esim. t-paita ja shortsit. Erikseen ilmoitetuilla ulkotunneilla on tarpeen sään mukainen varustus.

Ryhmässä ollaan ja toimitaan oman vanhemman tai muun tutun aikuisen kanssa.

Ensimmäinen kokoontuminen to 10.1.

3-4 -vuotiaiden aikuinen-lapsi -liikuntaleikkikoulussa on muutama paikka vapaana - ilmoittaudu mukaan! Vapaat paikat täytetään ilmoittaumisjärjestyksessä. Syksyllä 2018 liikkariin osallistuneilla automaattisesti paikka kevään 2019 ryhmässä.

Ilmoittautuminen 3-4 -vuotiaiden lapsi-vanhempi liikuntaryhmään

Taaperoiden tepastelut

Taaperoiden tepastelut ovat tarkoitettu alle 3v lapsille yhdessä vanhemman kanssa. Tepasteluissa voi olla jonkin ohjattu leikki tai tuokio, pääpaino on kuitenkin vapaammassa temppuilussa. Temppurata on osallistujiensa näköinen, sillä se rakennetaan ja puretaan yhdessä.

Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua, vaan sinne voi tulla joustavasti oman aikataulun mukaan koko tepastelujen ajan. Jos ovi lukossa, soita ovessa  näkyvään numeroon, jotta ohjaaja voi tulla avaamaan oven.

Ryhmä on maksuton eikä ilmoittautumisia tarvita.

Kevään viimeinen kokoontuminen ma 15.4.

Tepastelut ovat maanantaisin klo 17.30-18.45 Nuolialan päiväkodin salissa.

Ryhmät vaihtelevat vuosittain vapaaehtoisohjaajien ja saatujen salivuorojen mukaan.

MLL:n liikuntaryhmissä lapset ovat vakuutettuja.