Lasten liikuntaryhmät

Lasten liikuntaleikkikoulut keväällä 2020, Kurikankulman koululla

Liikuntaleikkikoulu 5-6v.

Torstaisin klo 18.10-18.55 Kurikankulman koululla

Liikkarin hinta per lapsi on hinta 55e ei jäsenille/40e MLL:n Pirkkalan yhdistyksen jäsenille kevätkaudelta.

Kevään ensimmäinen kerta 9.1.2020

Liikuntaleikkikoulu 3-5v. lapset ja aikuiset

Torstaisin klo 17.15-18.00 Kurikankulman koululla

Liikkarin hinta per lapsi on hinta 55e ei jäsenelle/40e MLL:n Pirkkalan yhdistyksen jäsenille kevätkaudelta.

Ryhmässä ollaan ja toimitaan oman vanhemman tai muun tutun aikuisen kanssa. Vanhemman tehtävänä on olla mukana ja läsnä, näyttää lapselle mallia, sekä olla tukena ja kannustajana. Vanhemmat ovat siis aktiivisesti mukana touhussa.

Kevään ensimmäinen kerta 9.1.2020.

Liikuntaleikkikoulu tarjoaa lapsille monipuolista toimintaa motorisen kehityksen eri osa-alueet huomioiden (esim. kävely, juoksu, tasapaino, hyppääminen jne.) unohtamatta onnistumisen iloa ja liikunnan riemua! Ryhmät kokoontuvat liikuntasaleissa, joihon sopiva vaatetus on esim. t-paita ja shortsit. Talvella salin lattia on melko kylmä joten jarrusukkia tai kerhotossuja voi käyttää (tavalliset sukat ovat liian liukkaat), ei kuitenkaan sisäpelikenkiä. Erikseen ilmoitetuilla ulkotunneilla on tarpeen sään mukainen varustus.

Ryhmät vaihtelevat vuosittain vapaaehtoisohjaajien ja saatujen salivuorojen mukaan.
MLL:n liikuntaryhmissä lapset ovat vakuutettuja.
Ryhmiin voi tulla vielä muutoksia, seuraathan ilmoittelua!

Taaperoiden tepastelut maanantaisin, Nuolialan päiväkodin salissa

Taaperoiden tepastelut ovat tarkoitettu alle 3v lapsille yhdessä vanhemman kanssa. Tepasteluissa voi olla jonkin ohjattu leikki tai tuokio, pääpaino on kuitenkin vapaammassa temppuilussa. Temppurata on osallistujiensa näköinen, sillä se rakennetaan ja puretaan yhdessä.

Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua, vaan sinne voi tulla joustavasti oman aikataulun mukaan koko tepastelujen ajan. Jos ovi lukossa, soita ovikelloa / ovessa näkyvään numeroon, jotta ohjaaja voi tulla avaamaan oven.

Ryhmä on maksuton eikä ilmoittautumisia tarvita.

Kevätkauden ensimmäinen kerta 13.1.2020.

Tepastelut ovat maanantaisin klo 17.30-18.45 Nuolialan päiväkodin salissa.

MLL:n liikuntaryhmissä lapset ovat vakuutettuja.