Lastenhoitotoiminta

Tilaa lastenhoitoapua
puhelimitse 044 0303301
arkisin klo 8-12 tai
nettipalvelun kautta

 

MLL:n lastenhoitoapu on tarkoitettu tilapäiseen ja lyhytaikaiseen lastenhoidon tarpeeseen esimerkiksi kun vakituinen hoitaja sairastuu, vanhemmat ovat työmatkalla, vanhemmat haluavat hetken hengähtää, harrastaa tai viettää aikaa yhdessä. Perhe toimii MLL:n lastenhoitajan työnantajana. MLL hoitajan palkka on 9 euroa/tunnilta (pyhäpäivinä 18 e/tunti). 

Tilauksen voi jättää puhelimitse arkisin klo 8-12 p. 044 030 3301. Tilauksen voi tehdä myös netin kautta. Nettipalvelussa voi tehdä tilauksen vaivattomasti mihin vuorokauden aikaan tahansa. Nettitilaukset käsitellään arkisin. Saat tilauksestasi kuittauksen tekstiviestillä, kun välityspiste on ottanut tilauksesi käsittelyyn. Perhe rekisteröityy järjestelmään ensimmäisellä kirjautumiskerralla.

Loppuvuodesta 2018 MLL:n lastenhoitotoiminnassa otettiin käyttöön uusi varausjärjestelmä. Uusi ohjelma mahdollisti perheille lastenhoitoavun etsimisen myös aikoina, jolloin MLL:n hoitajavälitys on kiinni eli iltaisin ja viikonloppuisin. Välitysohjelmassa perhe voi nyt etsiä oman alueensa lastenhoitajia ja tehdä tilauksen myös omatoimisesti. Lastenhoitojärjestelmä toimii osoitteessa: https://lastenhoito.mll.fi/

Lue lisätietoa MLL:n lastenhoitopalvelusta osoitteessa: https://hameenpiiri.mll.fi/perheille/lastenhoitoapua/

 

MLL Hämeen piiri välittää hoitajia niihin kuntiin, jotka myöntävät avustusta MLL:n lastenhoitotoimintaan. Voit tilata MLL Hämeen piirin alueella MLL:n hoitajan, kun asut jossakin seuraavista kunnista: Akaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Ruovesi, Tampere, Ylöjärvi, Valkeakoski, Virrat, Hattula, Hausjärvi, Hämeenkyrö, Hämeenlinna ja Riihimäki.